ALLE KICKBIKE MODELLER ER PÅ LAGER. RING ELLER SKRIV GERNE FØR DU BESTILLER, SÅ VEJLEDER VI TIL VALG AF DEN HELT RIGTIGE MODEL TIL DIT BEHOV...

KICKBIKE historie

I 2019 fejrede KICKBIKE sit 25-års jubilæum. Det ældste varemærke af store løbehjul blev etableret i 1994 af legenden af løbehjulsrace, Hannu Vierikko fra Finland. Det hele startede før nogen kendte til løbehjul og i hvert fald ikke brugte dem i deres hverdag. Siden da er mange forskellige løbehjulsmærker kommet og gået, men KICKBIKE overlevede den hårde konkurrence.

Alpo Kuusisto, den bedste langdistance løbehjulsatlet i historien og tidligere aktionær i KICKBIKE, sagde engang, at 'løbehjul er kun for dem, der er tro mod sig selv. Kun de vil fortsætte med at køre på løbehjul’. Det er grunden til, at Hannu, Alpo og KICKBIKE stadig er i løbehjulsbranchen.

Siden opstarten har KICKBIKE fremstillet løbehjul af høj kvalitet. Fra den originale SPORT model til træning og transport er sortimentet løbende udvidet til FREERIDE til børn og tricks, CliX designet specielt til sejlere og campister, samt CROSS modellerne til kørsel med og uden hund, i skov og terræn. Senest er den elektriske KICKBIKE E-CRUISER MAX blevet en del af sortimentet.

KICKBIKE er løbehjul af høj kvalitet, gode ergonomiske komponenter, der er nemme at vedligeholde kombineret med et tidløst, unikt og æstetisk design.