ALLE KICKBIKE MODELLER ER PÅ LAGER. RING ELLER SKRIV GERNE FØR DU BESTILLER, SÅ VEJLEDER VI TIL VALG AF DEN HELT RIGTIGE MODEL TIL DIT BEHOV...

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
 
by Kick
Vasehøjvej 14
2920 Charlottenlund
CVR: 41546093
Telefon: +45 2628 1827
Email: info@bykick.dk
 
Priser
Hos by Kick er alle priserne i danske kroner (DKK) og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.
 
Betaling
by Kick modtager betaling med VISA eller Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
 
Levering
by Kick sender fragtfrit til hele Danmark ved ordre over 1.000 DKK. Ved ordre under 1.000 DKK pålægges et fragtgebyr på 69 DKK. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med PostNord eller GLS.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Vi kontakter dig vedr. leveringstidspunkt for din ordre, som tilstræbes at være 2-7 hverdage efter bestillingen.
 
Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
 
by Kick
Vasehøjvej 14
2920 Charlottenlund
 
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
 
Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af Reg. nr. og Konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.
 
Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Ved returnering skal varen leveres retur i original emballage, og i samme stand som ved modtagelse.
 
Perioden regnes fra den dag:
 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
 
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bykick.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Varen sendes til:
 
by Kick
Vasehøjvej 14
2920 Charlottenlund
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
 
Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet for returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
 
Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 2 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Afhentning hos by Kick
På vores webshop er det muligt at vælge at afhente din ordre hos by Kick. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen hos by Kick. Såfremt varen afhentes gælder samme vilkår, som når du handler på www.bykick.dk.
 
Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
 
 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail
 • Oplysning om hvad du har købt
 
Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for by Kick. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.
 
Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt købt på www.bykick.dk, kan der sendes en klage til:
 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes på: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@bykick.dk